Faciliteter


Hos os i Klemensker Fitness er centeret indrettet med forskellige fitnessmaskiner, vægte som opfylder alles behov, kettlebels, fitnessbolde, indoorcykling, battlerope, løbebånd, romaskiner, crosstrainer, kondicykler m.m. så der er lidt til enhver smag.

Der er mulighed for omklædning og bad. Vi har to omklædningsrum med 2 bad i hver, samt mulighed for omklædning bag en skærm.Vi har ligeledes et toilet og en håndvask.

Ved indgangen står vores vandmaskine der producerer iskoldt vand til din træning.

Priser


Alder: 15 – 64 år

Abonnement: 1000,- kr. pr. år

Depositum for nøgle: 50,-kr.

Indmeldessesgebyr: 200,- kr.


Alder: 65 + pensionister

Abonnement: 650,- kr. pr. år

Depositum for nøgle: 50,-kr.

Indmeldessesgebyr: 200,- kr.


Alder: 3 mdr. Alle

Abonnement: 500,- kr. pr. kvartal

Depositum for nøgle: 50,-kr.

Indmeldessesgebyr: 200,- kr.


Ny nøglebrik ved bortkomst/ødelagt: 100,- kr.
Etik og regler


Du har med din underskrift ved indmeldelse bekræftet, at du har læst og accepteret følgende regler for dit medlemskab af foreningen:

1. Din nøglebrik er personligt og skal forevises på forlangende. 2. Det er IKKE tilladt at tage andre med ind i centret. 3. Bortkomst af nøglebrik medfører gebyr for spærring samt ny nøglebrik 100,00 kr. 4. Unge under 15 år har ikke adgang til træningscenteret. 5. Der udvises hensyn til andre medlemmer. 6. Anvisninger fra foreningens instruktører skal altid følges. 7. Der trænes på eget ansvar, kontakt en instruktør/udvalg hvis du er i tvivl. 8. Kun indendørs fortøj må anvendes. 9. Omklædningsrum skal benyttes til skift af tøj og sko. Opbevaring er på eget ansvar. 10. Mobiltelefoner slukkes, eller lydløs. 11. Ryd op efter dig, sæt redskaber på plads efter brug og smid brugt papir i papirkurvene. 12. Træningsudstyr skal aftørres efter brug, 13. Følgende er IKKE tilladt i centret: Uhensigtsmæssig adfærd i form af højt støjniveau, rygning, indtagelse af alkohol, ulovligt kosttilskud eller doping samt uhensigtsmæssig anvendelse af maskiner/redskaber. 14. Et medlemskab kan ikke sættes i bero, overdrages til andre eller refunderes. 15. Tag hensyn til hinanden og hjælp til at fitnesscentret fungerer, således at alle får en god træningsoplevelse. 16. Fitness lokalerne er tv-overvåget og kan bruges som dokumentation.

Overtrædelse af ovennævnte reglement medfører bortvisning, karantæne eller udmeldelse. Indbetalt kontingent refunderes ikke.


Fitnessudvalget